BLUSH.hu Főoldal

Paris Hilton új kutyája

|
Nem és nem a császárnő nem meztelen csak új a kutyája, és egy kicsit kisebb! Méghogy a kutya nem öltöztet íme rá a fényes bizonyíték, hiszen Paris Hilton kisasszony nem csak cipőt, táskát, autót és barátot választ aznapi ruhájához, hanem mintegy kiegészítőként kutyust is.


   Természetesen a valóságban ez nem így van, hiszen Paris Hiltonnak nincs nagy kutyakollekciója, amiből válogathatna reggelente...csupán arról van szó, hogy a kis Hiltonunoka túl nagynak, és nehéznek találta előző kutyusát Tinkerbellt (mennyit nyomhat egy ilyen kis chihuahua 1 talán 2 kilót...mindegy sokallta), így egy laza mozdulattal megvált tőle.

  Új hűséges társa: Bambi, aki szintén chihuahua, de még kölyök, s ebből adódóan nagyon picike. Az olvasottak fényében talán még mindig jobb lett volna a kollekciós változat, ott legalább mindegyik ebnek jutott volna egy kis szelet (hűségesnek nem mondható) gazdijukból.

   Paris eme húzásával komolyan kivívta számos állatjogi és állatvédő szervezet haragját, akik szerint egyetlen embernek sincs létjogosultsága, így bánni állataival. Amerikában sokan már csináltattak maguknak: Save Paris Hilton- feliratú pólót, s remélik, hogy Willy után újabb lelket menthetnek meg, csak míg a bálnát a rabságától, Parist szerintük hatalmas szabadságától kellene "megszabadítani"!
2005, Blush.hu
Minden jog fenntartva.