BLUSH.hu Főoldal

Robbie félelme

|
Úgy tűnik a Take That egykori rosszfiúja végre átlépte a felnőttkor küszöbét, s végleg megkomolyodott. Robbie Williams a 29 éves énekes saját bevallása szerint annak köszönheti pálfordulását, hogy hamarosan a harmadik X-be lép..


  A minap egyik tv interjújában azt nyilatkozta, hogy mostanában egyre többet foglalkoztatják olyan kérdések, mint például a : Ki vagyok én? Miért születtem? Mi az élet értelme... A sztár azt is kijelentette, hogy már egy feleségre és gyerekekre is vágyik, azonban nem szeretné elsietni a dolgot, hiszen szerinte a családalapítás inkább felel meg maratonnak, mint egy sprintfutásnak. 
  
   Egyesek szerint Robbie átesett a ló másik oldalára, hiszen túl mélyre ásta magát a filozófiában, az eddigi csapodár és duhajkodó életmód után. Erre azonban tökéletes cáfolatot adott a "néhai" rosszfiú, legutóbbi lépése. Williams ugyanis Amerikába költözött. Ez még önmagában nem is lenne nagy durranás, az ok azonban meglehetősen költői: Robbie ugyanis azért tette át székhelyét egy másik kontinensre, mert elképzelései szerint Angliában rövid időn belül földönkívüli invázió várható. Így már érthető a dolog, hiszen az énekes rémálmainak főszereplői mindig ezek az űrből érkező lények. Komoly félelmei miatt már orvosi segítséget is kért a "keményfiú".
  
Robbie Williamshez hasonlóan Madonna is éppen áttelepülőben van, ő azonban csak az angliai életmódot unta meg, a földönkívüliek nem befolyásolták döntésében.
  
  Nem  Robbie azonban az egyetlen, akit érdekel az ufokutatás, Michael Jackson ugyanis egyes hírforrások szerint már meg is építtetett egy leszállópályát a nevadai sivatagban a messziről jött idegeneknek! Milyen kedves gesztus!
2005, Blush.hu
Minden jog fenntartva.