BLUSH.hu Főoldal

New York leggazdagabb hölgyei

|
A Szex és New York című legendás sorozat megjelenése óta már Magyarországon is mindenki tisztában lehet a new yorki nők életmódjával, divatmániájával és fizetésével kapcsolatban. De vajon mennyi is az annyi?


   Egy nemrégiben közzétett felmérés szerint New York legjobban kereső asszonya a már előbb említett sorozatból ismert Sarh Jessica Parker. Évi bevétele 21 millió font, s ez több, mint kétszer annyi, mint a listán álló bármelyik színésznő fizetése. Parker idén dobta piacra saját illatát, emellett a Gap hivatalos arca, emellett pedig éppen a 'Failure to launch' című filmen dolgozik, mely várhatóan 2006-ban kerül a mozikba. 
   A második helyet a népszerű ám nálunk még alig ismert divattervező Kimora Lee Simmons  tudhatja magáénak évi 9.4 millió fontos profitjával. Kimora 13 éves kora óta modellként dolgozott, s pályája alatt olyan neves divatházakat képviselt, mint például a Chanel és a Versace. Manapság tévés és filmes területeken bontogatja szárnyait, több divatműsort vezetett az MTV-n, önálló talk showja van, s hamarosan megjelennek legújabb filmjei, melyekben többek közt olyan színészekkel játszik együtt, mint Andie MacDovell, Mena Suvari és Martin Lawrence. Mindezek mellett pedig a Baby Phat nevű cég kreatív igazgatója és két gyermek boldog édesanyja.
  A harmadik legnagyobb fizetéssel a brazil topmodell Gisele Bundchen büszkélkedhet. Vagyona ebben az évben 8,4 millió fonttal gyarapodott a New York magazin szerint. A 25 éves modell már több, mint 2 éve hűséges társa Leonardo DiCaprionak, a házasság azonban még úgy tűnik várat magára, pedig Gisele már többször nyilatkozott arról, hogy mennyire szeretne egy kislányt.
  A listán negyedikként a már jól ismert Nicole Kidman szerepel, az ő fizetése évente eléri a 8,3 millió fontot. Ez teljességgel érthető is, hiszen bár visszavonulását fontolgatja most is egyszerre 5 filmen dolgozik, melyek az előzetes bejelentések szerint csak 2006-ban jelennek meg. Itthoni rajongói A tolmács és a Földre szállt boszorkány című filmekben láthatják a Nicolet.

A 10 legjobban kereső new yorki nő:

1. Sarah Jessica Parker, színésznő, Ł21 m
2. Kimora Lee Simmons, divattervező, Ł9.4m
3. Gisele Bundchen, modell, Ł8.4m
4. Nicole Kidman, színésznő, Ł8.3m
5. Martha Stewart, háziasszony, Ł7.2m
6. Kirsten Dunst, színésznő, Ł4.4m
7. Kelly Ripa, színésznő, Ł3.9m
8. Dolly Lenz, ingatlan ügynök, Ł3.8m
9. Meryl Streep, színésznő, Ł2.8m
10. Susan Lyne, üzletasszony, Ł2.6m

2005, Blush.hu
Minden jog fenntartva.