BLUSH.hu Főoldal

Walt Disney Csodacsibéje

|
Csőrike után egy újabb apró szárnyas szórakoztatja a közönséget, Mark Dindal rendezésében. Az apró szemüveges kismadár először pánikba ejti az apró városka lakóit, majd barátaival próbálja megmenti a hitetleneket a városra leselkedő hatalmas veszélytől.


  A Walt Disney Pictures egy újabb cserfes kismadárral ajándékozza meg a közönséget. Legújabb meséjében Csöpi, a hős kiscsibe igyekszik megmenteni egy kis városka lakóit a rájuk leselkedő katasztrófától. A filmet korhatár nélkül bárki megtekintheti, s garantáltan nem csak a gyerekeknek biztosít önfeledt szórakozást.

  Kotlik Csöpi, a kotnyeles kis csibe óriási pánikot kelt a városban, amikor egy hatalmas makk hullik a fejére, s azt hiszi, egyenesen az égbolt egy darabja zuhant rá. Amikor a városka lakóit is tájékoztatja az eget rengető eseményről, természetesen senki nem hisz neki, még saját édesapja sem.

  A kisváros lakói egyszerűen bolondnak nézik Csöpit, aki végig azon iparkodik, hogy helyreállítsa hírnevét, s elnyerje édesapja bizalmát. Akárcsak a farkast kiáltó gyermek történetében, itt sem marad annyiban a dolog, egy idő után újra furcsa dolgok hullnak az égből, de ekkor már senki nem hisz az apró csibének.

  Már-már sikerül helyrehoznia mindent, amikor kiderül, hogy tényleg hatalmas veszély fenyegeti a várost, de Csöpi ekkor már csak magára és barátaira számíthat. Csöpi és különös társai, Tőkés Ruci, Tűsnádi Böki, Hurkássy Toka és Fövenyes Haladár elindulnak, hogy megmentsék a világot az újabb veszélytől, de csak újra és újra pánikot keltenek.

Hossz: 77 perc
Műfaj: számítógép animációs mese




2005, Blush.hu
Minden jog fenntartva.