BLUSH.hu Főoldal

Azt beszélik

|
Talán nem is jött annyira rosszul Jennifer Anistonnak a válás, hiszen mióta megszabadult Pitt úrtól szinte a világ összes nője példaként tekint az esetére, s még szerepajánlatokkal is elhalmozzák.


  Manapság érkezik hazánkba legújabb filmje, melynek főszerepét állítólag csak azért vállalta el, mert úgy érezte, hogy a humoros és romantikus történet segíthet neki, hogy kilábaljon szerelmi csalódásából. A forgatások idején, még a sármos Kevin Costnerrel is összehozták a pletykák, melyek valóságalapja igen kevésnek bizonyult.

  Nem Aniston azonban az egyetlen nagy név a film stáblistáján, hiszen itt van még Rob Reiner is a rendező, aki már számos nagy film megszületésénél működött közre (Harry és Sally, Egy bcsületbeli ügy, Elvált nők klubja, Szerelem a Fehér Házban), hol mint színész, hol mint rendező, hol pedig, mint producer vagy forgatókönyvíró. Na és persze ne feledkezzünk meg a két valaha szebb napokat látott színészóriásról Shirley Maclaineről és Kevin Costnerről.

  A film főhősnője, Sarah Huttinger (Jennifer Aniston) alighogy kiszabadult az unalmas pasadenai életből, s bekerült New York vérkeringésébe, máris utazhat haza, hiszen húga, Annie (Mena Suvari) esküvőjére készül a jeles família. Azonban Sarah számára az otthon, a házasság és a család kifejezés némiképp nagatív kicsengésű, hiszen a fekete bárányként mindig is irtózott a hasonló összejövetelektől, meg a nyugodt és riasztóan kiegyensúlyozott vidéki, társas életmódtól. Az egyetlen, aki egy kis vidámságot csalhat Sarah arcára, az nagymamája, Katharine (Shirley Maclaine), aki egy fiatalos és modern nagyi.

  Az unalmas családi ünnepség azonban különös fordulatot vesz, mikor kiderül Sarah számára, hogy nem ő az egyetlen, aki elmenekül a házasság elöl, hiszen valaha édesanyja is megszökött az esküvő napján, ráadásul egy olyan fiatalemberrel, akit korábban még a nagyi is elcsábított. Ekkor döbben rá, hogy a Diploma előtt című film, saját családjáról szól, s a híres Mrs Robinson nem más, mint saját nagymamája. A megismertek fényében főhősnőnkben olthatatlan vágy támad, hogy megismerje az említett fiatalembert, aki már két női felmenőjének szívét is meghódította. A szálak San Fraciscoba vezetik, ahol ráakad a titokzatos milliárdosra Beau Burroughsra (Kevin Costner), aki meglepetésére sokkal inkább tűnik álmai férfiának, semmint egy öregedő pótpapának.

Műfaj: romantikus vígjáték
Hossz: 97 perc


Vélemények: Üzenet küldéséhez jelentkezz be vagy Regisztrálj!
Anonymous 2006. Feb. 15. 11:30
Vidám
Top


2005, Blush.hu
Minden jog fenntartva.