BLUSH.hu Főoldal

Naomi és Robbie titkos viszonya

|
A napokban derült fény a hisztis, Naomi Campbell és a fenegyerek, Robbie Williams eddig eltitkolt románcára. A viszony hála a szupermodell kisasszony sértődött asszisztensének azonban végre világot látott!


  Naomi Campbell a világ szinte legsikeresebb szupermodellje, 15 éves kora óta él a rivaldafényben, s 20 éves pályafutása alatt nem egyszer zengett tőle a bulvársajtó. Egyszer pofozkodási jelenetei és hisztijei kerülnek címlapokra máskor pedig botrányos, és állandóan változó szerelmi élete a téma.

  Robbie Williams sem nevezhető éppenséggel kisangyalnak, már ami a sztárallűrjeit, s fiatalkori botrányait illeti, s talán éppen ezért rázta meg alapjaiban a médiát, mikor a napokban fény derült, hogy 2001-ben ez a két médiasztár (akinek lépését minden sarkon lesifotósok figyelik) majdnem 1 éven keresztül titokban randevúzgatott egymással.

  A hír azért is meglepő, mivel a párductesű modell a Forma 1-es Flavio Briatore párjaként csillogot akkor, mikor belekezdett ebbe a kétes kimenetelű románcba a "pop fenegyerekével".

  Rebecca White szerint, aki abban az időben Naomi személyi asszisztenseként dolgozott, a pár akkor melegedett össze, amikor a modell éppen egy drog elvonókúra után próbált visszatérni a rendes kerékvágásba. "Robbie volt az első, aki megpróbált segíteni neki : egy 48 órás hempergéssel"- állította White kisasszony, akinek szerény meggőződése, hogy a szupermodell akkori barátja is pontosan tudott a dologról, hiszen szinte minden a szeme előtt zajlott.

  Rebecca még azt is elárulta, hogy Campbell kisasszony teljesen bezsongott Robbie-tól és hónapokon keresztül virágcsokrokat küldözgetett utána a világ minden pontjára: Gondolok Rád!- felirattal, válasz vagy köszönő üzenet azonban sohasem érkezett. S ha Naomi természetét vesszük kindulási alapul, talán érthető is, hogy a mi kis "nagylegényünk" miért fogta menekülőre!


2005, Blush.hu
Minden jog fenntartva.