BLUSH.hu Főoldal

Horoszkóp 2006.

|
Tudni szeretnéd vajon mit hoz számodra a 2006-os esztendő? Vajon érkezik-e életedbe új szerelem, megindul-e karriered szekere? netán végre bekövetkezik-e a rég várt anyagi javulás? Most minden kérdésedre választ kaphatsz...


Kos (március 21-április 20.)

  A 2006-os év sok jót ígér a szerelem és románc terén. Január és március között valaki, aki abszolút szeretné kivívni a tiszteletedet, eléri, hogy figyelmed nagy részét rá fordítsd. Hirtelen fel akarod rúgni az összes szabályt, rendbe akarod tenni a dolgaidat, és be akarod bizonyítani, hogy törekvéseid milyen kifizetődőek.

Az új évben előfordulhat, hogy munkáddal kapcsolatban is fontos döntést kell hoznod. Először március közepén érezhetsz késztetést arra, hogy más lehetőségek után nézz, szeptemberben pedig már készen is állsz a felmondásra, azonban gondold meg alaposan, érdemes-e járt utat elhagyni a járatlanért.

Májustól a szerelem is beköszönt az életedbe. Egy fergeteges, csodás szerelem köszönthet be az életedbe, azonban ha már van társad, nehezen szakadsz el előző kapcsolatodtól. Emellett mások sem nézik jó szemmel a fellángolást, Te azonban csak hallgass a szívedre.

Bika (április 21- május 20.)

  Az új év első felében, egészen márciusig az utazásé lesz a központi szerep, partnereddel az oldaladon. Ha még nem találtad meg az igazit, egyik utazásodon a szerelem is beköszönthet életedbe.

A karriered területén is pozitív változások következnek be. Hallgass a Téged körülvevő tapasztaltabb, jóindulatú emberek tanácsára, nem fognak tévútra vezetni. Ebben az évben természetedből eredő makacsságod is hozzásegít, hogy elnyerd méltó jutalmadat az anyagiak terén.

Ebben az évben végre megveheted saját lakásodat, saját vállalkozásba kezdhetsz, vagy megtalálhatod a számodra tökéletes munkát. Kövesd eltökélten álmaidat, és júniusban már láthatod is munkád eredményét. Az év utolsó hónapjai nagy esélyeket tartogatnak számodra nemcsak az anyagiak, de partnerkapcsolatod terén is.

Ikrek (május 21-június 21.)

  A munka és magánélet közötti egyensúly megteremtése játsza ebben az évben a legfontosabb szerepet. Ideje lendíteni egyet a karriereden, s többet foglalkozni a családoddal. A 2006-os évben szókimondóbb leszel, s nagyobb odafigyelést kapsz.

Az új év első három hónapjában változások következhetnek be életedben, amelyek célod elérésében is segíthetnek. Ebben az időszakban igényled a függetlenséget, s lehetőséged adódik rá, hogy kockáztass, új utakon járj.

Májustól a család, illetve a karrier játssza életedben a legfontosabb szerepet. Novembertől lehetőséged adódik, hogy munkahelyet válts, vagy új üzletbe kezdj. December ideális időszak arra, hogy megtaláld a boldogságot, ha már házas vagy, jelenlegi partneredben, ha nem, akkor egy különleges idegenben.

Rák (június 22-július 21.)

  A 2006-os évben pozitív fordulatok várnak rád, főként a munkád területén. Egy új szerelem is kibontakozhat életedben, melyből akár hosszú távú kapcsolat is kialakulhat. Az egyetlen dolog ami ennek gátat szabhat, egy múltbéli szerelmed. Megtanulni, és elfogadni, hogy a régit el kell engedni az újrakezdéshez- ez bizony nehéz feladat lehet egy Rák számára!

Ha megpróbálod másként kezelni a problémáidat, eltérsz a megszokottól, akkor nagyszerű tapasztalatokat szerezhetsz. Élvezheted a népszerűséget, és új ismeretségekre tehetsz szert. A Vénusz jó hatásának köszönhetően Július második felében, illetve október végén-november elején különösen vonzó leszel.

Áprilisban, májusban rengeteg energiád lesz, s az új évben jól boldogulsz a pénzügyek terén is. Október és november nagyon fontos időszakod lesz ebben az évben. A szerelmi életet gyökeresen megváltozik, végre jó dolgok történhetnek.

Oroszlán (július 23-augusztus 22.)

  Ebben az évben az őszinte érzelmi kapcsolatok játsszák életedben a központi szerepet. Szerencsére, ha új partner van a láthatáron, mindig tudod mire vágysz, és mi az amit szívesen kihagynál az életedből- megfigyelőképességed ebben az évben különösen jó lesz.

Az idő múlásával párkapcsolatod egyre inkább elmélyül, jobban ragaszkodtok egymáshoz, s a szerelem mindennapjaid részévé válik. Akár az is előfordulhat, hogy az év végén már gyűrű lesz az ujjadon. A karriereddel kapcsolatos problémák is előtérbe kerülnek. Keményen dolgozol, s minden bizonnyal a megérdemelt jutalom sem marad el.

2006 számtalan kihívást tartogat, melyek segítségével új magaslatokra törhetsz. Lesznek olyan időszakok, amikor egyáltalán nem érzel kedvet a munkához, mégis erőt veszel magadon- kitartásod pedig elnyeri méltó jutalmát.

Szűz (augusztus 23- szeptember 22.)

  Ebben az évben lehetőséged lesz rá, hogy megtaláld a jobbik feledet, vagy találkozz egy nagyon különleges személlyel. Figyelmed középpontjában a közvetlen kapcsolataid állnak majd. Nagy hangsúlyt fektetsz ebben az évben az „igazi” megtalálására, vagy ha már van partnered, akkor kapcsolatod tökéletesítése lesz a cél.

Ha egyedülálló vagy, nagy szerelemre számíthatsz egy különleges emberrel, akiről soha nem gondoltad volna, hogy valaha is a zsánered lehet. Kapcsolatotok szinte elkerülhetetlen, dinamikus és magával ragadó. Február elejéig bánj óvatosan a pénzeddel, nem érdemes nagyobb kockázatot vállalni.

Október végétől november közepéig gondjaid lehetnek a kommunikációval, így készülj fel előre az esetleges félreértésekre; mindig tartsd kéznél a fontosabb irataidat. Az új évben bővítheted ismeretségi körödet, és sokkal elfoglaltabb lehetsz.

Mérleg (szeptember 23- október 22.)

  A mérlegek született béketeremtők. Mindig közbenjársz függetlenül attól kik, és miről vitáznak. Ebben az évben azonban elővigyázatosabbnak kell lenned, hiszen ahelyett, hogy másokat védenél meg, saját érdekeidet helyezed előtérbe, s mindenki mást a hátérbe szorítasz.

Ha ebben az évben úgy döntesz, hogy társulsz valakivel, vagy más fontos személlyel kerülsz üzleti kapcsolatba, nagy haszonra tehetsz szert. A még szingli mérlegek is megtalálhatják ebben az évben szerelmüket. 2006 azonban leginkább az anyagiak éve; igyekszel mindent megtenni azért, hogy rendezd anyagi hátteredet, s új tevékenységekkel bővítsd munkádat.

Ebben az évben, ha úgy is döntesz, hogy inkább a színfalak mögött maradsz, Tiéd lesz az irányító szerep. Barátaidnak szentelj több figyelmet, mert ebben az évben rendkívül őszinték lesznek veled. Az új évben nem számíthatsz nagy bevételre, ezt azonban ellensúlyozza jó szervezőképességed, s az, hogy mindig nagy körültekintéssel intézed pénzügyeidet.

Skorpió október 23- november 21.)

  A skorpiók nem tudják majd elfelejteni a tavalyi remek évet, s 2006 is hasonló eseményekkel kecsegtet majd. A Jupiternek köszönhetően már az év elején rengeteg energiád és elfoglaltságod lesz, s rendkívül szenvedélyes leszel. A legjobb, ami történik veled, hogy nem csak ötleteidre lesznek fogékonyak a környezetedben élők, de szíved és lelked titkait is szeretnék megismerni.

A 2006-os évben szinte mágnesként vonzod az embereket, és senki nem képes ellenállni neked, így rengeteg romantikus kalandnak nézhetsz elébe. A számtalan lehetőség azonban elvakíthat; ne ugorj bele az első kapcsolatba, ismerd meg alaposan hódolóidat mielőtt választasz, így elkerülheted a későbbi csalódást.

Az év nagy részében elégedettek lesznek a munkáddal, s az anyagi ügyeidet is remekül kezeled. Szeptember-október környékén légy óvatos a kapcsolataidban. A flörtnek induló apró kaland is könnyen elmélyülhet. Ha már van partnered, légy vele nyitottabb, számára ez lesz a legnagyobb öröm.

Nyilas (november 22- december 21.)

  Még magadat is ámulatba ejted a hatalmas változással, ami 2006-ban utolér. Míg a többi csillagjegy egész évben keményen dolgozik, addig Te könnyedén veszed az újév minden napját. Az első hónapokban számtalan esemény kerül előtérbe, de Te profi módon meg tudod határozni, melyekből húzhatsz hasznot.

Döntésed, miszerint álmaidat követed, idegen országokba, ismeretlen tájakra sodorhatnak, de akár az iskolapadba is visszaülhetsz, hogy csillapítsd olthatatlan tudásszomjadat. Képes leszel ebben az évben maximális önuralommal, és teljes nyugalommal irányítani pénzügyeidet.

A 2006-os év a nyilasok számára a kötöttséget jelenti. Ha már megtaláltad az igazid, könnyen frigyre léphetsz- ha pedig egyedülálló vagy, ebben az évben megtalálhatod azt az embert, akivel hosszú távon is képes vagy együtt élni.

Bak (december 22- január 19.)

  Ha egy ajtó becsukódik, a helyén kinyílik egy ablak. Légy körültekintő! Ebben az évben rivaldafénybe kerülhetsz, s befolyásos emberekkel kerülhetsz kapcsolatba, akik segítenek véghezvinni ötleteidet és álmaidat.

Figyelj oda minden ajánlatra, és menj bele bizonytalan kimenetelű ügyekbe. A 2006-os év látványos lesz számodra, mindenki büszke lehet majd rád. Amennyire lámpalázad volt a rivaldafényben, most annyira élvezheted annak minden előnyét. Míg a tavalyi év a kemény munka időszaka volt, idén végre learathatod munkád gyümölcsét.

Egy másik kedvező fordulat is várható ebben az évben. Ha egyedülálló vagy, idén számtalan romantikus kalandban lehet részed. Mindent összevetve az új év számtalan remek lehetőséget tartogat számodra, dőlj hátra nyugodtan, s élvezd a jól megérdemelt jutalmat.

Vízöntő (január 20- február 19.)

  Tavaly alaposan meggondoltad mikor mire költs, s ez nem is volt rossz döntés az új évet tekintve. Váratlan kiadásokra számíthatsz; szervízbe kell vinni az autót, tatarozni kell a házat, vagy éppen szeretteid közül kell valakit kihúznod rossz anyagi helyzetéből.

Ebben az évben talán felbomlik néhány olyan barátságod, melyeknek már semmi hasznát nem látod, sőt, egész évben igyekszel majd elkerülni az értelmetlennek és feleslegesnek ítélt kapcsolatok, tevékenységeket.

Figyelmed középpontjában az új barátságok és hobbik állnak, s nem tűröd, hogy bárki is elvonja erről figyelmedet. Keményen dolgozol, de néhány irigyed megpróbálhat hátráltatni, ez azonban csak nagyobb lendületet, és jobb lehetőségeket kínál neked.

Halak (február 20- március 20.)

  A dolgok nagyon fényesen alakulnak a 2006-os évben. Az egyik legfontosabb dolog számodra az ígéretek betartása lesz. Az elkötelezettség is fontos szerepet játszik ebben az évben, lehet, hogy egy barátodnak szüksége lesz a segítségedre egy fontos ügyben.

Ugyanakkor a kollégáid, vagy befolyásos feletteseid is nagy figyelmet fordítanak arra, hogy végig vidd amit megígértél. Talán ők még az elkötelezettségnél is többet várnak el Tőled. Te csak tedd amit a munkahelyeden elvárnak, hozd ki magadból a legjobbat, s ezzel elérsz valamit, amit senki nem vehet el: büszke lehetsz magadra.

Az új év szerencsét hoz neked, a legnehezebb helyzetekből is könnyedén kikerülhetsz. Alaposan válogasd meg a barátaidat, ne vetítsd ki rájuk saját elképzeléseidet. Ha józanul tudsz mérlegelni, a most szerzett barátaid nagyon sokáig kitartanak melletted. Ebben az évben lehetősége adódik egy hosszabb utazásra, s párkapcsolatod javítására is.


2005, Blush.hu
Minden jog fenntartva.