BLUSH.hu Főoldal
Rod & Custom Show
Rod & Custom ShowAz amerikai autók és motorok rajongói az idén megint számíthatnak a nagy dobásra. Májusban második alkalommal ismét megrendezik ugyanis kishazánkban Kelet-Európa legnagyobb custom buliját, a „Rod n’ Custom Show”-t, ahol a magyar közönség végre élőben is megcsodálhatja az Orange County Choppers motorjait.


tovább »
Hódítsd meg a hegyet!
Hódítsd meg a hegyet! Ha friss levegőn, csodálatos panorámát kínáló környezetben szeretnél sportolni, a Normafán a helyed! Próbáld ki magad, és a hegyre futást április 27-én a 8. Volvo Hegyvidék Félmaraton és Váltón!


tovább »
Bárzongorista gálaest
Bárzongorista gálaest A tavalyi sikerre való tekintettel a Roland East Europe és a Filmmúzeum idén is megrendezi a Bárzongorista Gálát, mely (immáron negyedik alkalommal) nemcsak a régi pesti kávéházak hangulatát idézi, de egy elfeledett szakma még élő nagymestereit is szeretné bemutatni a nagyközönség számára.


tovább »
Ugródeszka a tavaszba
Ugródeszka a tavaszbaA Mammut Bevásárló- és Szórakoztató Központ idén első alkalommal rendezi meg tavaszköszöntő rendezvénysorozatát március 23. és április 15. között: a bevásárlóközpont szeretettel várja mindazokat, akik az elsők között szeretnék megismerni a 2006. tavaszi-nyári trendet, az új évszakok szín- és formavilágát, valamint a frizura és smink-divatot.


tovább »
Mátrai Miklós Preview II.
Mátrai Miklós Preview II. Immáron ötödik kiállítására készül Mátrai Miklós a meglehetősen fiatal, ám annál tehetségesebb fotográfus, aki a tavasz érkeztével legújabb képeit tárja az érdeklődő nagyközönség elé.


tovább »
A MÁS második audiovizuális bemutatkozása
A MÁS második audiovizuális bemutatkozásaMásodik audiovizuális bemutatójára készül a két éve alakult MÁS társulata, mely ezen a különleges estén a Mustbeat csapatával kiegészülvén varázsol tavaszias hangulatot az érdeklődők szívébe.


tovább »
Busójárás
BusójárásA tél búcsúztatása és a tavasz köszöntése már évezredek óta hagyomány. Legyen szó akár Rióról, akár Velencéről, akár Mohácsról a farsang alapját mindenütt a jelmezes, maskarás felvonulás és a tavaszi vígasság adja.


tovább »
Valentin Napi Kisállat -és növény börze
Valentin Napi Kisállat -és növény börzeBizonyára minden szülő számára ismert a kisállat- és növény kiállítások világa, hiszen a gyerkőcök igazi paradicsoma ez a sokszor egzotikus élőlényeket is felvonultató rendezvény. Erre gondolhattak a szervezők is, mikor kitalálták a valentin napi kiállítás gondolatát.


tovább »
Lucullusi Mozifieszta
Lucullusi MozifiesztaValentin nap ide, Valentin nap oda a film rajongói sohasem pihennek...Olyannyira nem, hogy a Lucullus Baráti Társaság erre a hétvégére ütemezte különleges mozifiesztáját, mely Magyarország első gasztronómiával kombinált moziünnepe lesz.


tovább »
A spanyol festészet remekművei
A spanyol festészet remekművei A Szépművészeti Múzeum fennállásának századik évfordulójának alkalmából egy különleges és nagyszabású kiállításnak ad otthont, melynek címe: Öt évszázad spanyol festészetének remekművei. El Greco, Velázquez, Goya és még 30 spanyol művész festményeiben gyönyörködhet, aki megtekinti ezt az egyedülálló tárlatot.


tovább »
Jégszobor kiállítás
Jégszobor kiállítás Akinek egyszer már megadatott, hogy élőben csodálhasson meg egy monumentális, csillogó és fagyos jégből faragott szobrot, az biztosan soha többé nem tud szabadulni az emléktől. Nekik és azoknak, akik még sosem láttak egyaránt ajánlott ez a kiállítás.


tovább »
Clubparty Szilveszter 2005
Clubparty Szilveszter 2005A hagyományokhoz híven idén is részt vehetünk a Club&Holiday szilveszteri clubpartyján. Ezúttal is az egyik népszerű belvárosi klub-találkozó helyen, ismert nevén a Sakáltanyán, ahol, a jelszó változatlan: Pultra fel! A lányoknak mindent! A fiúknak majdnem mindent szabad!


tovább »
Szilveszteri RETRObbanás
Szilveszteri RETRObbanásA „Szilveszteri RETRObbanás” nevet viselő rendezvény 2005. december 31-én új távlatot nyit az óévbúcsúztatók közt. Ez az este a Hungexpo „B” pavilonjá-ban kivételesen nem a fiatalabb korosztályhoz szól, hanem azokhoz, akik fiatalnak érzik magukat.


tovább »
Budapesti Szilveszter
Budapesti SzilveszterIdén három helyszínen rendezi meg a Főváros hagyományos óév búcsúztató rendezvénysorozatát. A szilveszteri rendezvény az évek óta kialakult szokásoknak megfelelően más és más stílusú, hangulatú, színvonalas zenét szolgáltat a látogatóknak.


tovább »
Szilveszteri Sztár-Parti
Szilveszteri Sztár-PartiA 2005-ös év búcsúztatójaként idén az Operettszínház is beáll a sorba, s fergeteges szilveszteri gálaműsorral örvendezteti meg az operett és musical műfajának rajongóit december 31-én.


tovább »
Karácsonyi koncert a Zeneakadémián
Karácsonyi koncert a ZeneakadémiánDecember 23-án, ha már belefáradtál az ünnepi készülődésbe, s valami igazán különleges kikapcsolódásra vágysz, látogass el a Zeneakadémiára, hiszen ezen a napon adja karácsonyi hangversenyét a Nemzeti Filharmonikus Zenekar.


tovább »
Óbudai Adventi Műsor és vásár
Óbudai Adventi Műsor és vásárTöbbnapos hétvégi program és kirakodó vásár karácsonyig, Óbudán a Fő téren, az adventi ünnepkör jegyében. Zene, tánc, mese, népszokások és színház: gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt!


tovább »
Adventi készülődés a Skanzenban
Adventi készülődés a SkanzenbanA szentendrei Skanzen ezúttal ünnepi hangulattal várja a kikapcsolódni vágyókat. Kántálással egybekötött tárlatvezetés, karácsonyi finomságok, és hagyományos ünnepi játékok teremtenek varázslatos hangulatot.


tovább »
Karácsonyi Randevú a Feneketlen tó partján
Karácsonyi Randevú a Feneketlen tó partjánEgyre közeleg az év legszebb ünnepe, a karácsony. A neves ünnep alkalmával számtalan hangulatos program és szebbnél-szebb ajándékcikk várja a kikapcsolódni vágyókat. Nincs ez másképp a Feneketlen tó partján sem, ahol érdekes rendezvények és kirakodóvásárok sora várja a látogatókat!


tovább »
Ízlelő show 2005
Ízlelő show 2005Az év gasztronómiai eseményén mindenki megcsodálhatja az íz- és illat harmóniavilágát. Neves élelmiszeripari és konyhafelszerelés gyártók termékei, és számtalan varázslatos íz várja az ide látogatókat.


tovább »
Pécsi Advent
Pécsi AdventHazánk egyik leghíresebb városa az idei évben is megrendezi adventi programsorozatát. Az Adventi Ünnepi Napok színes programjai ingyenesen látogathatók, s számtalan eseménnyel várják az ide látogatókat.


tovább »
Karácsony a Kastélyban
Karácsony a KastélybanA nagytétényi Száraz-Rudnyánszky kastély advent, és a karácsonyi ünnepkör idején is szeretettel várja látogatóit. Az idei évben Iparművészeti vásár, méz- és borvásárlási lehetőség, s számtalan koncert várja a kikapcsolódni vágyókat.


tovább »
Budapesti Karácsony 2005
Budapesti Karácsony 2005A már évek óta hagyományos vásár az idei évben is megrendezésre kerül a Vörösmarty téren. A külföldi turisták körében is népszerű rendezvény december 24-ig várja látogatóit: vásárlókat, érdeklődőket s a karácsonyi hangulat után áhítozókat.


tovább »
Adventi kastélynapok Gödöllőn
Adventi kastélynapok GödöllőnA karácsonyi díszbe öltözött Gödöllői Királyi Kastély immár ötödik alkalommal várja látogatóit színes programajánlattal, december 10-11 és 17-18 között megrendezendő adventi kastélynapokra.


tovább »






2005, Blush.hu
Minden jog fenntartva.