BLUSH.hu Főoldal

Paris Hilton megint kivillantotta!

|
Úgy tűnik Paris Hiltonból sosem elég! Bár még életében nem ért el saját sikereket, s egyetlen jó tulajdonsága és egyben érdekessége, hogy szemtelenül gazdag családba született, mégis újra és újra szájára veszi a média.


  Persze Hilton kisasszony is tesz az ügy érdekében, s mivel munkája, szakmája, figyelemreméltó képessége és sikerei nincsenek, ezért mindig valami egészen mással hívja fel magára a figyelmet. Először is kinevezte magát Hollywood első számú partylányának (szórakozni ugyanis tud!), majd a hozzá csapódó hasonszőrű csajokból megalapították a millió dolláros partybébik táborát (ide tartozik Nicole Ritchie, Kelly Osbourne és Kimberly Stewart is)...hiába, zsák a foltját megtalálja.

  Ezután jöttek a pornográf felvételek az exkedvessel, amelyek mintegy véletlenül kerültek nyilvánosságra, majd a plasztikai műtétek, s újabb felvételek. Láthattuk már Paris bugyiját,na meg újra és újra kivillanó mellét (hiába egyszerűen soha sem tudja a ruha alatt tartani).

  Most azonban ismét túlszárnyalta eddigi teljesítményét, s legalább egy hónapra elegendő csámcsognivalót dobott a médiának, mikor legutóbb megvillantotta önmagát. Történt ugyanis, hogy a Hilton család az egész éves hajtástól megfáradtan meghozta azt a döntést, mely szerint édes négyesben Hawaiin töltik a karácsony szent ünnepét és az új év hajnalát (persze azt már barátok társaságában).

  Honolulu: fűszoknyás lányok, fehér homok, pálmafák, napsütés, boldogan fürdőző emberek...na és Paris Hilton, aki hogy, hogy nem könyékig eltűnt saját fürdőruha alsójában, mindannyiunk legnagyobb megrökönyödésére. Az okokat inkább ne firtassuk, hiszen a kép magáért beszél! Mindenestere az már biztos, hogy Parist megismerhettük egy merőben új, ám annál nőietlenebb oldaláról...Hiába a milliomosoknál is kerülhet homokszem a gépezetbe!!


2005, Blush.hu
Minden jog fenntartva.