BLUSH.hu Főoldal
Napi horoszkóp
Napi horoszkópBizonyára Te is kíváncsi vagy, milyen meglepetést tartogat számodra a mai nap. Legyél akár érzelmes halak vagy túlfűtött oroszlán, tőlünk megtudhatod, hogy ez a nap milyen hatással lesz életedre, milyen impulzusokra számíthatsz a nap folyamán...


tovább »
Hold naptár 2015. Aug. 10. (Monday)
Heti horoszkóp
Heti horoszkópTe sem tudsz megbékélni a bizonytalanság gondolatával? Kattints ide, s megtudhatod milyen események várhatóak életedben, s családod életében, ki tudja lehet, hogy ezen a héten megütöd a főnyereményt?...


tovább »
Ajándékozz csillagjegy szerint!
Ajándékozz csillagjegy szerint!Nemsokára elérkezik az év legszebb ünnepe, a karácsony. Sokszor előfordul, hogy tanácstalanul bolyongunk a boltok polcai között, mégsem találunk megfelelő ajándékot. Talán nyújthat némi segítséget, ha vásárlásnál a megajándékozandó személy csillagjegyét tekintjük kiindulási alapul.

2007. Nov. 15. 10:38
tovább »
Indiai horoszkóp
Indiai horoszkópAz indiai horoszkóp merőben eltér a többi, általunk már jól ismert asztrológiai rendszertől. Míg a nyugati asztrológia csak a pontos születési hely és idő alapján képes a karmára utaló bolygóállásokat meghatározni, addig az indiai horoszkóp jegyei magukban hordozzák a karmát, vagyis a teljesítendő életfeladatot.

2007. Jun. 6. 12:43
tovább »
Horoszkóp 2006.
Horoszkóp 2006.Tudni szeretnéd vajon mit hoz számodra a 2006-os esztendő? Vajon érkezik-e életedbe új szerelem, megindul-e karriered szekere? netán végre bekövetkezik-e a rég várt anyagi javulás? Most minden kérdésedre választ kaphatsz...

2006. Jan. 20. 15:27
tovább »
Inka horoszkóp
Inka horoszkópAz Inka horoszkóp más kultúráktól eltérően nem állatövi jegyekre bontja az évet, hanem egy-egy különleges madárral jellemzi a csillagjegyeket. A színes, állandóan fecsegő papagáj, s a bölcsességet szimbolizáló bagoly is a jegyek tulajdonságait jellemzi.

2005. Dec. 23. 10:55
tovább »
Vércsoport horoszkóp
Vércsoport horoszkópMinden asztrológiai rendszer más-más jellemzők alapján próbálja meghatározni jellemünket. Egy japán pszichológus segítségével összeállítottak egy új fajta horoszkópot, mely vércsoport alapján határozza meg az egyes emberek jellemét.

2005. Dec. 10. 19:26
tovább »
Indián horoszkóp
Indián horoszkópAz indiánok hit- és gondolkodásvilága merőben eltér az Európai életfelfogástól. Míg mi, európai emberek racionálisan gondolkozunk, az indiánok életében az érzelmek és a természet tisztelete játssza a központi szerepet. Ezt a szemléletet tükrözi az indián horoszkóp is, mely a totemek világát tükrözi.

2005. Nov. 30. 14:59
tovább »
Kelta asztrológia
Kelta asztrológiaNapjainkban egyre többen keresnek megoldást problémáikra az asztrológiában. Számtalan horoszkópot ismerhettünk már meg, s bár az egyes asztrológiai típusok újnak tűnhetnek, szinte kivétel nélkül évszázadokkal ezelőtt keletkeztek.

2005. Nov. 1. 15:20
tovább »
Illathoroszkóp
IllathoroszkópSokan készíttetnek közülünk napi, heti estleg éves horoszkópot vagy böngészik nap-nap után hatalmas buzgalommal az újságok asztrológiai rovatait. Mi azonban most nem a jegyekkel kapcsolatos eseményekrő, sokkal inkább a jegyekkel harmonizáló illatokról készítettünk egy kis összeállítást!

2005. Nov. 1. 15:20
tovább »
Szerelmes csillagjegyek
Szerelmes csillagjegyekA nyugati asztrológia 12 állatövi jegyre osztja az évet. Az egyes csillagjegyek szülöttei más-más tulajdonságokkal rendelkeznek, de vajon hogyan viselkednek egyes élethelyzetekben, milyen jellemvonásokkal rendelkeznek és miből jöhetünk rá, ha Ámor nyila utolérte őket?

2005. Nov. 1. 15:20
tovább »


2005, Blush.hu
Minden jog fenntartva.